Adbeco. Wat echt telt.

MKB

Jij hebt als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf bepaalde doelen en resultaten voor ogen. Wij begeleiden en adviseren je daarbij. Zowel vanuit ons hart voor ondernemers als vanuit onze deskundigheid en jarenlange ervaring met het oplossen van financiële vraagstukken voor het mkb.

Sparringpartner

Als ondernemer heb je dromen en verantwoordelijkheden. En wil je zo’n groot mogelijke impact maken. In een snel veranderende wereld is dat best een uitdaging. Het vraagt van je dat je weet waar jouw onderneming voor staat en gaat, en tegelijk wendbaar bent. Met een duidelijke positionering en met ondernemerseigenschappen als vakmanschap, flexibiliteit en doorzettingsvermogen kun jij het verschil maken.

Wij zijn er voor je om met jou te sparren over de financiële vraagstukken waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Of je nu in de opstartfase van een nieuwe onderneming zit, op het punt staat om te reorganiseren of hulp nodig hebt bij je bedrijfsstrategie. Wij weten wat telt in het mkb, spreken jouw taal en denken in oplossingen. We zijn ondernemer met de ondernemers.

Contact

Ben je op zoek naar een accountant of belastingadviseur? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

Onze adviseurs

Pim van de Haar
Pim van de Haar

Accountant RA

Roy Posthuma
Roy Posthuma

Senior Assistent Accountant