Adbeco. Wat echt telt.

Zorg

Onze sectorspecialisten helpen je om je positie in de gezondheidszorg te optimaliseren en een duidelijke koers te varen. En daarbij te voldoen aan de steeds veranderende wet- en regelgeving.

Zorganiseren

Ondernemingen in de zorg staan voor grote uitdagingen. Denk aan de vergrijzing, de toename van chronisch zieken, het toenemend personeelstekort en innovatieve technologische ontwikkelingen. Maar een van de belangrijkste uitdagingen is misschien wel het voldoen aan de regelgeving. Door de grote hoeveelheid regels en toezichthouders zijn er ook veel verschillende controlevoorschriften. Onze zorgspecialisten, opererend onder de naam aQura, kennen de weg in de wereld van GGZ, VVT, GZ en forensische zorg met en ondersteunen je bij het voldoen aan wet- en regelgeving zoals de Wet maatschappelijke ondersteuning, Jeugdwet en Wet langdurige zorg. Daarnaast helpen we je om de interne financiële processen optimaal te organiseren. Hiermee kun je veel tijd en geld besparen ten gunste van het primaire proces: het leveren van zorg.

Horizontaal toezicht

Behalve specialist in ‘zorganiseren’ is Adbeco/aQura ook een autoriteit op het gebied van Horizontaal Toezicht in de zorg. Kijk voor meer informatie op qontrol-it.nl en horizontaaltoezichtzorg.nl.

Contact

Ben je op zoek naar financieel specialisten met expertise in de zorg? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

Onze adviseurs

Pim van de Haar
Pim van de Haar

Accountant RA

Alexander Pors
Alexander Pors

Accountant RA